Ik ben Ralph Kaper, mede eigenaar van de Samenlevingsacademie en het het KaperGerlings Instituut waar de Samenlevingsacademie onderdeel van is.
Na mijn studie en werk in o.a. het welzijnswerk, internationale business en trainingswereld ben ik ook vanaf 2002 eigenaar van muziektheaterbureau First Row Entertainment, dat nu ook onderdeel is van KaperGerlings. Met First Row Entertainment heb ik erg veel evenementen, workshops en entertrainment voor bedrijven, scholen en particulieren georganiseerd en gedraaid. Daarnaast heeft het bedrijf 17 eigen muziektheaterproducties op de planken gezet. Ik werkte bij verschillende producties samen met een aantal professonals. Naast het produceren van de stukken heb ik ook het grootste deel zelf geschreven, gecomponeerd, georkestreerd en op een paar stukken na alle stukken geregisseerd.

RalphKaper

 

Over First Row Entertainment

First Row Entertainment is gespecialiseerd in muziektheater. In de eigen muziektheaterproducties staan  de menselijke waardigheid, de menselijke verhoudingen, het samenleven en onze wereld waarin we leven centraal. De firma organiseert (muziek-)theaterentertrainment voor bedrijven, teams, particulieren en scholen. First Row Entertainment is sinds 2016 onderdeel van het KaperGerlings Instituut.

Contactinformatie

First Row Entertainment
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46

WhatsApp: Stel uw vraag via WhatApp

info@firstrow.nl
www.firstrow.nl
First Row Entertainment is bedrijfsonderdeel van het KaperGerlings instituut
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154

 

Social Media footer

Algemene voorwaarden voor meespelen

Inloggen