Over de productie: Musical Wat kan beter over gekwetste zielen in het dorpje Pommelenburg die een 2e kans krijgen met de vraag: "Wat kan beter? Hoe gaan we ermee om als mensen ons kwetsen of niet alles zo gelopen is zoals we dat wilden. Wat leren we hier uit en wat kan beter?
Creatives: Script, muziek, teksten en regie en zangrepetities: Ralph Kaper.
Vorm: Muziektheatervoorstellingen van 2 uren.Repetities: Individueel of kleinere groepjes in avonden. Hele stuk in een aantal complete repetitie zondagen..
Optredens:: 4 optredens in eind april en mei in Amsterdam en Utrecht. De data worden nog bekend gemaakt.
Meespelen: Wil je meespelen, neem dan contact op met Ralph Kaper (zie contactpagina). Voorwaarde is dat je zelfstandig tekst en de zangnummers instudeert en commitment t.a.v. de aanwezigheid van trainingsdagen of avonden.
Muziektheaterstuk TIJD 2020
Over de productie: TIJD is gebaseerd op de schilderijen van Edward Hopper. De musical gaat over het proces van ouder worden: Onze verwachtingen, onze gevoelens en onze ervaringen. Ben je gelukkig met wat je bereikt hebt in je leven? Wat zou je anders gedaan hebben? Wat zou je nog willen doen in je leven? Wat wil je bereikt hebben als je op je sterfbed ligt? Existentiële vraagstukken van jou en mij.
Creatives: Script, tekst, muziek en regie: Ralph Kaper.
Vorm: De productie is een organisch proces met lezingen, interviews, blogs, vlogs en uiteindelijk een aantal voorstellingen met video.
Optredens:: Eind november en december in Amsterdam en Utrecht. Data worden nog bekend gemaakt.

Over First Row Entertainment

First Row Entertainment is gespecialiseerd in muziektheater. In de eigen muziektheaterproducties staan  de menselijke waardigheid, de menselijke verhoudingen, het samenleven en onze wereld waarin we leven centraal. De firma organiseert (muziek-)theaterentertrainment voor bedrijven, teams, particulieren en scholen. First Row Entertainment is sinds 2016 onderdeel van het KaperGerlings Instituut.

Contactinformatie

First Row Entertainment
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46

WhatsApp: Stel uw vraag via WhatApp

info@firstrow.nl
www.firstrow.nl
First Row Entertainment is bedrijfsonderdeel van het KaperGerlings instituut
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154

 

Social Media footer

Algemene voorwaarden voor meespelen

Inloggen