TIJD | 2019-2020

Het muziektheaterstuk TIJD is gebaseerd op schilderijen van de schilder Edward Hopper. Ralph Kaper, muziektheatermaker is de afgelopen jaren bezig geweest met het schrijven van het stuk. In de beginfase schreef zijn moeder Leen Kaper mee tot zij een zware herseninfarct kreeg in 2010. Dat heeft een stevige invloed gehad op de premisse en verhaallijn van het stuk.

 
 
 
   
Update volgt Update volgt
Meer informatie

Wat kan beter? | Zomerproductie 2019

In 2010 werd het muziektheaterstuk Wat kan beter? in Utrecht op de planken gebracht. Het script dat geschreven werd door Ralph Kaper werd door middel van werktheater door regisseur Olaf van de Ven en de spelers verrijkt. De teksten en muziek werd door Ralph per rol geschreven.

 
 
 
   
Update volgt Update volgt
Meer informatie

Oude producties

Muziektheaterproductie TIJD | volg het ontwikkelingsproces

 
 
 
   
Update volgt Update volgt
Meer informatie

Blogberichten

Leen - Helena Maria Kaper - van der Hoeven

Leen - het verhaal van Girly naar Madame

13-08-2018 Hits:579 Blog Ralph Kaper - avatar Ralph Kaper

Leen de moeder van muziektheatermaker Ralph Kaper startte met hem in 2008 het schrijfproces van het muziektheaterstuk TIJD. Haar leven loopt als een rode draad door het verhaal heen en...

Lees verder

Sinds 2006 is First Row Entertainment een bedrijfsonderdeel van het opleidingsinstituut en evenementenbureau KaperGerlings. Voorheen organiseerde de firma evenementen, trainingen, entertrainment en produceerde de firma eigen muziektheaterproducties waan organiseert muziektheaterproducties en met name musicals. Deze muziektheaterproducties vormden een platform voor amateurs, semi-prof en professionals om zich te ontwikkelen en te profileren.

In de nieuwe vorm werkt First Row Entertainment telkens aan een productie met een relatief kleine cast waarbij enkele thema's centraal staan en uitgediept worden. Met name daarom gaat het om muziektheaterprojecten. De thema's worden belicht en uitgediept door middel van interviews, lezingen, blogposts en presentaties op YouTube.

De evenementen, trainingen en entertrainment is ondergebracht bij KaperGerlings (www.kapergerlings.nl) opent in een nieuw venster.

 
 

 

 

 

 

Social Media

  Twitter Youtube Google+

Inloggen